Új szintre lépett a zuhanyzás közbeni fogmosás

Sokan vannak, akik szívesen mosnak fogat a tus alatt. A ToothShower készülékével mostantól zuhanyzás közben bonyolíthatjuk a fogmosást, szájzuhanyt és ínymasszírozást - mindezt elektromosság nélkül.

0136be6fbbcb8e942ee8d0b39f83e9e8_original.jpg

Az esti fürdőszobai szeánsz, ha alaposak akarunk lenni, nem rövid. Még egy férfinak sem. Tusolás, hajmosás, törölközés, fogmosás, fogselymezés, esetleg szájzuhany. Mennyivel jobb volna, ha lehetne egyszerűsíteni a folyamaton, ugye? Pont ez motiválta a ToothShower ötletgazdáit, akik egy multifunkciós készüléket dobtak piacra.

toothshower-in-shower-oral-care-solution-image-1.jpgA falra feltapasztott egység három különböző fejjel rendelkezik:

  • kétoldalú, irrigáló fogkefe
  • szájzuhany
  • irrigáló ínymasszírozó

dq2smspvaaaxyzz.pngAz egész rendszer rá van kötve a tusolóra, így a víznyomás segítségével működtethető bármelyik fejjel - töltők, akkumulátorok és plusz vezetékek nélkül.

A fogkefe nagyon egyedi, duplafejű, melynek mindkét oldala sörtés, így minden irányból, minden felületet biztosan átsúrol.

A szájzuhany különösen a fogszabályzósoknak nagy segítség, illetve azoknak, akik nem szeretik a fogselymezést. A készüléken állítható a vízhőfok és a víznyomás is, így igény szerint használható.

Az ínymasszírozó egy plusz extra, ami egy szilikonfejjel és vízsugárral dolgozza át az ínyt, fokozva a vérkeringést és a vízzel eltávolítva az esetleges ételmaradékokat.

 83aac59ffab4ba04496db775ca838ca0_original.jpgAki használt már szájzuhanyt, tudja, hogy jól használva nem lehet szárazon megúszni. Ha mi nem is, de a tükör biztosan vizes lesz. Ez esetben viszont nincs ilyen gond, zuhanyzás közben nem jelent problémát a szétfröccsenő vízsugár.

A gépbe tölthető szájvíz is, így antibakteriális szerrel is át tudjuk fújni a fogakat, illetve a szájüreget.

70c19f8c750a2ae9191dc3b5a6fbc934_original.jpg

Előreláthatólag 2018 májusa környékén kezdik el a forgalmazást.

Képek forrása: https://www.kickstarter.com/projects/toothshower/toothshower-complete-oral-care-solution-for-the-sh

 

Köszönöm, hogy elolvastad a posztot, kövesd a Nagy Szájalakítást Facebookon és Instagramon is!

Follow my blog with Bloglovin